CONDIȚII SUPLIMENTARE PENTRU ÎNREGISTRAREA UNUI DOMENIU .BIZ

În afară de Termeni și condiții generale de afaceri și înregistrare, este necesar, de asemenea, să recunoașteți următoarele condiții suplimentare pentru domenii de sub Domeniu de pimul nivel .BIZ.

Această secțiune se referă la dispoziții care se aplică tuturor numelor de domeniu pe care clientul le înregistrează prin ANDIMA W.P. Solutions în registrul (registrele) relevante. În ceea ce privește orice înregistrare a unui nume de domeniu .BIZ al doilea nivel, Clientul este de acord cu următorii termeni:

1. RESTRICȚII

 1. 1. Înregistrările de domenii din Domeniul de primul nivel .biz sunt limitate la utilizarea (destinată) în scopuri de afaceri sau comerciale. Acest lucru înseamnă că domeniul ca atare poate fi utilizat doar: pentru schimbul de bunuri, servicii sau proprietăți de orice fel și în cursul obișnuit de comerț sau afaceri sau pentru a simplifica activitățile de mai sus. Același lucru se aplică dacă domeniul .biz este utilizat pentru a face posibil accesul la conținut, software, grafică sau alte materiale folosind sistemul de adresare Internet (DNS - Domain Name System). Înregistrarea unui domeniu .biz doar în scopul vânzării, tranzacționării sau închirierii acestuia pentru compensare nu este o utilizare permisă. Puteți vedea detalii despre restricții la http://www.neulevel.biz/ardp/index.html
 2. 2. Clientul garantează că domeniul .biz va fi utilizat în conformitate cu reglementările de mai sus și că este autorizat să-l înregistreze. De asemenea, clientul garantează că domeniul .biz este în mod evident în legătură cu o utilizare comercială (propusă) în momentul înregistrării.

2. TRANSMISIE DE DATE

 1. 1. Clientul este obligat să furnizeze date precise în conformitate cu Termenii și condițiile generale de afaceri și înregistrare. De asemenea, clientul are posibilitatea de a transmite o observație referitoare la domeniul .biz pentru publicare în baza de date WHOIS.
 2. 2. Clientul garantează că datele furnizate sunt corecte. Dacă datele furnizate sunt incorecte sau nu se primesc corecții în termen de cinci zile de la înregistrarea de către registrul Neulevel către persoanele de contact publicate în baza de date WHOIS, acest lucru constituie o încălcare a acordului.

3. DISPUTĂRI DE DOMENIU

 1. 1. Dacă clientul își rezervă sau înregistrează un domeniu .biz, acesta acceptă următoarele proceduri:
  • - Politica uniformă de soluționare a litigiilor, accesibil la http://www.icann.org/udrp/udrp.htm . Caracteristicile de bază ale procedurii sunt explicate în figura 6 din Termenii și condițiile generale de afaceri și înregistrare.
  • - Politica de opoziție a mărcii de pornire („STOP”), accesibilă la http://www.neulevel.com/countdown/stop.html "STOP" reglementează condițiile pentru o dispută între un terț și client dacă aceasta se referă la așa-numitul serviciu de revendicare a proprietății intelectuale. Acesta este un serviciu creat de registru pentru a notifica deținătorii de mărci înregistrate dacă a fost înregistrat un domeniu pe care deținătorii de mărci îl revendică. Aceste drepturi pot fi afirmate în fața unui furnizor independent de soluționare a litigiilor acreditat de ICANN.
  • - Restricții Criterii și reguli de soluționare a litigiilor, accesibile la http://www.neulevel.com/countdown/rdrp.html . Procedura descrisă în prezentele reglementări se referă la solicitările în fața unui furnizor independent de soluționare a litigiilor acreditat de ICANN potrivit căruia o înregistrare nu este utilizată în scopuri comerciale. Registrul Neulevel nu verifică permisibilitatea utilizării.
 2. 2. Registrul Neulevel își rezervă dreptul de a schimba procedurile descrise mai sus cu notificarea de 30 de zile. Dacă clientul nu este de acord cu o astfel de modificare, acesta are dreptul să rezilieze acordul de înregistrare. Plățile efectuate nu vor fi rambursate. Dacă clientul continuă rezervarea sau înregistrarea, acest lucru se efectuează în condițiile modificate.
 3. 3. Clientul despăgubiește registrul Neulevel de toate dezavantajele din cadrul litigiilor de domeniu.
 4. 4. Odată ce cererile au fost depuse împotriva clientului cu privire la domeniul .biz, clientul nu mai are dreptul să efectueze modificări la datele domeniului fără acordul prealabil scris al registrului Neulevel. Registrul Neulevel va face modificări numai dacă:
  • o solicitare în acest sens este făcută de o entitate autorizată să ia o decizie sau
  • notificarea este primită de la terță parte și de la client că a fost soluționată disputa.

4. REZERVARI

ANDIMA W.P. Solutions și registrul Neulevel își rezervă dreptul de a refuza, șterge sau transfera înregistrările la discreția lor, dacă este necesar pentru a menține funcționarea ordonată a registrului, să respecte reglementările legale sau oficiale, la instrucțiunea unui procuror, în cadrul reglementărilor de mai sus sau pentru a evita răspunderea civilă sau penală a ANDIMA WP Solutions sau registrul Neulevel sau angajații acestora. ANDIMA W.P. Solutions si registrul Neulevel isi rezerva, de asemenea, dreptul de a congela un domeniu .biz în timpul procedurilor curente.