CONDIȚII SUPLIMENTARE PENTRU ÎNREGISTRAREA UNUI DOMENIU .DE

Pe lângă " Termeni și condiții generale " de afaceri și înregistrare, este necesar, de asemenea, să recunoașteți următoarele condiții suplimentare pentru domeniile de sub Domeniul de primul nivel .DE.

Această secțiune se referă la dispoziții care se aplică tuturor numelor de domeniu pe care clientul le înregistrează prin ANDIMA W.P. Solutions în registrul (registrele) relevante. În ceea ce privește orice înregistrare a unui nume de domeniu de al doilea nivel .DE, Clientul este de acord cu următorii termeni:

1. CONDIȚII PENTRU NUMELE DE DOMENIU .DE

  1. 1. La înregistrarea unui nume de domeniu .DE, Furnizorul acționează ca mediator, în cadrul căruia se încheie un acord între solicitantul (titularul / proprietarul numelui de domeniu) și DENIC eG . (www.denic.de).Comunicarea privind drepturile și îndatoririle dintre solicitant și DENIC eG are loc între furnizor și revânzător sau solicitant.
  2. 2. În cazul în care furnizorul nu își poate îndeplini obligațiile față de DENIC eG, drepturile de proprietate ale înregistrantului asupra numelui de domeniu au fost protejate în acordul care a avut loc la înregistrarea numelui de domeniu, între solicitant și DENIC eG., În care Registrantul are o obligație financiară de înregistrare a numelui de domeniu față de DENIC eG, conform tarifelor sale.(www.denic.de)
  3. 3. Registrantul este de acord cu condițiile termenilor pentru înregistrarea numelui de domeniu .DE, așa cum este menționat în „Denic-Domainrichtlinien”, lista de prețuri a DENIC eG (Denic-Preisliste) și condițiile generale ale DENIC eG (Denic-Domainbedingungen).