CONDIȚII SUPLIMENTARE PENTRU ÎNREGISTRAREA UNUI DOMENIU .NL

În afară de Termeni și condiții generale de afaceri și înregistrare, este necesar, de asemenea, să recunoașteți următoarele condiții suplimentare pentru domenii de sub DomeniuL de primul nivel .NL.

Această secțiune se referă la dispoziții care se aplică tuturor numelor de domeniu pe care clientul le înregistrează prin ANDIMA W.P. Solutions în registrul (registrele) relevante. În ceea ce privește orice înregistrare a unui nume de domeniu .NL de al doilea nivel, Clientul este de acord cu următorii termeni:

1. ADRESA DOMICILIU PENTRU SOLICITANTI ÎN OLANDA

  1. 1. Dacă un solicitant al unui nume de domeniu .NL nu se află în Țările de Jos rezident sau stabilit, atunci solicitantul trebuie să furnizeze o adresă în Olanda unde pot fi livrate piese scrise. Aceasta se numește o adresă de domiciliu. Aceasta trebuie să fie o adresă de vizitare și să nu existe o cutie poștală, deoarece aici pot fi livrate piese oficiale, de exemplu în cazul unei dispute în jurul unui nume de domeniu a.NL. Această adresă este verificată de SIDN în timpul înregistrării.
  2. 2. Dacă în unele cazuri, adresa poștală și numărul de telefon al Furnizorului sunt utilizate pentru datele de contact din bazele de date whois, titularul numelui de domeniu este de acord să modifice această adresă și acest număr de telefon atunci când numele de domeniu este transferat de la furnizor, într-o modul în care Furnizorul nu mai poate fi conectat cu numele de domeniu în cauză.

2. CERINTE TEHNICE

Pe parcursul întregii durate de viață a unui nume de domeniu .NL, Resellerul sau / și Registrantul trebuie să răspundă tuturor cerințelor tehnice referitoare la DNS și numele de server și modul în care acestea sunt configurate. Dacă nu este cazul, SIDN poate ridica numele de domeniu referitor la motive tehnice.

SIDN are cerințe stricte în ceea ce privește DNS și serverul de nume și modul în care ați încorporat un nume de domeniu în nameservers. Puteți citi toate aceste cerințe pe:

http://www.sidn.nl/ace.php/c,727,5886,,,,Nameserver_check.html(Dutch).

Vă sfătuim să utilizați Serverul gratuit de nume (DNS) al Furnizorului pentru nume de domeniu .NL!

3. VERIFICARE NAMESERVER

Puteți verifica dacă namesservers-urile dvs. sunt configurate corect pe:http://www.sidn.nl/ace.php/c,727,5886,,,,Nameserver_check.html

4. PLATĂ

Când solicitantul înregistrării sau revânzătorului nu plătește numele domeniului sau dacă nu se face o reînnoire la timp, Furnizorul este autorizat să ridice numele de domeniu, în numele solicitantului (titular al numelui de domeniu) sau al revânzătorului.

5. TERMINARE - PRIN TRANSFERURI NEREUSITE

Deoarece transferul, schimbarea proprietarului sau eliminarea unui nume de domeniu .NL nu este verificată de SIDN, trebuie să fii foarte atent cu o astfel de solicitare. Dacă o astfel de solicitare apare fără o dovadă scrisă a deținătorului numelui de domeniu (titular al numelui de domeniu) și transferul (către furnizor), schimbarea proprietarului se va dovedi ilegală, 130 EUR, - va fi calculată din contul dvs. ca plată. Acest lucru se poate întâmpla dacă SIDN solicită dovada în scris a transferului de la proprietarul domeniului, iar acest lucru nu poate fi dat.