CONDIȚII SUPLIMENTARE PENTRU ÎNREGISTRAREA UNUI DOMENIU .UK

Pe lângă Termeni și condiții generale de afaceri și înregistrare, este necesar, de asemenea, să recunoașteți următoarele condiții suplimentare pentru domenii de sub Domeniul de primul nivel .UK.

Această secțiune se referă la dispoziții care se aplică tuturor numelor de domeniu pe care clientul le înregistrează prin ANDIMA W.P. Solutions în registrul (registrele) relevante. În ceea ce privește orice înregistrare a unui nume de domeniu .UK al doilea nivel, Clientul este de acord cu următorii termeni:

CONDIȚII PENTRU NUMELE DE DOMENIU .UK

Atunci când înregistrați un nume de domeniu .UK, Furnizorul acționează ca mediator, în cadrul căruia se încheie un acord între solicitantul (titularul / proprietarul numelui de domeniu) și Nominet.uk . ( www.nominet.org.uk ). Comunicarea privind drepturile și îndatoririle dintre solicitant și Nominet.uk are loc între furnizor și revânzător sau solicitant.

Registrantul este de acord cu condițiile si termenii pentru înregistrarea numelui de domeniu .UK, astfel cum este menționat de "the GTC of Nominet.uk".