Călătoria ta online începe aici.

Crearea unei prezențe online necesită platforma potrivită. Fii remarcat folosind constructorul nostru de site-uri pe care-l poți personaliza trăgând și plasând.

Indiferent dacă vrei să te promovezi pe tine sau afacerea ta, constructorul nostru de site-uri este bazat pe șabloane și wizard, cu conținut ghidat care este suficient de simplu pentru începători și bogat în funcții pentru profesioniști. Se simte ca PowerPoint, dar cu mai multă forță, eleganță și simplitate. O soluție pe care o vei folosi cu plăcere.

Află mai mult

Caracteristici ale Constructorului de Site-uri

Constructorul nostru de Site-uri include setul complet de funcții.

Editor Trage și Plasează

Editorul Trage și Plasează permite clienților să adauge și să aranjeze caracteristicile site-ului direct pe pagină, cu evidențierea predictivă a zonelor pentru plasare.

Funcții de Construire

Puteți folosi elemente de aspect gata făcute, precum text, butoane, fotografii sau iconuri pentru a construi orice aspect de site web personalizat și profesional.

Blocuri de Construcție Pregătite

Nu trebuie să pierzi timpul manipulând aspectele layout-ului. O colecție de peste 350 de blocuri de conținut îi ajută să construiască site-uri profesionale fără nicio abilitate tehnică.

Mobile-Friendly Integrat

Site-urile vor arăta grozav pe orice dispozitiv. Șabloanele sunt 100% responsive pentru toate dispozitivele, inclusiv smartphone-uri, tablete și desktop-uri.

Integrare Fotografii Stock

Îmbunătățiți-vă site-ul cu o selecție de peste 200.000 de fotografii premium profesionale în rezoluție mare. Constructorul nostru de site-uri include, de asemenea, Videoclipuri Încorporate și Optimizare Imagini.

Salvare și Backup Automate

Puteți fi sigur că nu veți pierde niciun lucru cu salvarea în timp real. Editorul salvează automat totul în timp ce lucrați.

Partajarea poveștii tale face toată diferența. Conectează-te cu vizitatorii tăi prin intermediul media sociale și a blogului tău.

Pagină de Blog

Împărtășiți povestea și conectați-vă cu vizitatorii dvs. adăugând un blog personalizabil pe site-ul dvs. Configurați aspectul postului pe site-ul publicat.

Editor Articol

Faceți modificări unei postări de blog după ce a fost deja publicată, folosind instrumentul și editorul de conținut al postării încorporat.

Partajare Socială

Încurajați vizitatorii să își placă și să împărtășească conținutul dvs. adăugând icoane pentru platformele de media socială, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn și Pinterest, pe site-ul dvs.

Comentarii și Aprecieri Facebook

Oferiți vizitatorilor opțiunea de a comenta și de a aprecia pagina dvs. de Facebook fără a părăsi site-ul dvs.

Conectare Instagram și Twitter

Afișați automat fotografiile de pe Instagram pe site-ul dvs. de fiecare dată când postați și mențineți-vă vizitatorii actualizați afișând un flux live al contului dvs. de Twitter.

Vânzările online pot alimenta afacerea ta. Construiește-ți site-ul ca un magazin, butic sau un magazin.

Planuri Flexibile

Indiferent dacă ești un butic, magazin sau magazin complet, sunt disponibile planuri pentru 10, 50 și 500 de produse.

Plăți Securizate și la Nivel Mondial

Conectați-vă cu Paypal, Square, Stripe și peste 50 de furnizori de plată cu card de credit de încredere pentru a accepta instantaneu carduri de credit.

Checkout Ușor și Rapid

Oferiți clienților un checkout mai rapid și mai ușor cu înregistrarea opțională în timpul checkout-ului. Furnizați un checkout sigur pe o singură pagină, care include comentarii despre comanda clientului.

Listare și Management Produse

Alegeți din mai multe aspecte de pagină de produs și personalizați descrierile și designurile după cum doriți. Facilitați clienților găsirea produselor organizându-le în categorii.

Promoții, Reduceri și Cupoane

Creați cupoane de reducere sau coduri promoționale pentru a crește vânzările. Creșteți conversiile afișând prețurile regulate alături de prețurile reduse.

Management Stocuri

Urmărirea stocurilor vă ajută să știți dacă este timpul să reînnoiți un stoc de produse și ce variații de produse sunt cele mai populare.

Livrare la Nivel Mondial

Puteți oferi clienților dvs. tarife de transport în timp real la checkout conectându-vă magazinul online cu o companie de transport, cum ar fi USPS, FedEx, UPS, Australia Post, Canada Post, etc.

Taxe și TVA

Aplicați calculul taxelor pentru orice țară sau definiți zone specifice. Controlați complet calculul taxelor; configurați taxele per locație, adăugați taxe per grup de produse sau configurați produse fără taxe.

Management și Urmarire Comenzi

Primii notificări instantanee despre comenzi prin e-mail. Gestiune și vizualizare a unei prezentări generale a tuturor comenzilor, căutare a comenzilor, filtrare după categorii și actualizare a comenzilor, informațiilor despre clienți și adăugare a numărului de urmărire pentru expediere.

Șabloane pentru Accelerarea Afacerilor


Obțineți Constructorul de Site-uri pentru a vizualiza toate cele 150+ șabloane care vă oferă o modalitate rapidă și ușoară de a începe.

Încercați Site-ul Builder GRATUIT

Cu Perioada de Probă Deschisă, puteți încerca Constructorul de Site-uri și puteți construi complet noul dvs. site web GRATUIT fără costuri inițiale. Plătiți doar atunci când sunteți gata să publicați!


Caracteristici
One Page
Unlimited
Store
Store Plus
Store Premium
Șabloane de Calitate Profesională pentru Site-uri Web
Design Orientat către Utilizator pentru Toate Nivelurile de Abilități
Editare Ușoară Trag și Plasează
Receptiv la Dispozitivele Mobile
Galerie Foto Gratuită
Blocuri de Construcție Bazate pe Componente
Blog
Aspecte Automate pentru Spațiile Proporționale
Constructor de Formulare de Contact
Restaurare Site-uri Web
Moștenire a Temelor
Integrare cu Media Socială
SEO Friendly
Analize Încorporate
Pagini
1
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Produse E-commerce
n/a
n/a
10
50
500
€ 1.99 EUR
€ 4.99 EUR
€ 7.99 EUR
€ 19.99 EUR
€ 25.99 EUR

Cum se compară Constructorul nostru de Site-uri cu concurenții?


Design Orientat către Utilizator pentru Toate Nivelurile de Abilități

Conceput pentru simplitate și ușurință în utilizare înseamnă scoruri mai mari de satisfacție a clienților și o experiență mai bună pentru utilizatori.

Receptiv la Dispozitivele Mobile

Economisește mult timp și efort la crearea unui site web pentru diferite dispozitive mobile.

Blocuri de Construcție Bazate pe Componente

Blocurile de Construcție Pregătite vă vor ajuta să construiți site-uri web profesionale fără a pierde timpul manipulând aspectele layout-ului.

Nu este necesară Programarea

Constructorul de Site-uri nu vizează programatorii profesioniști. Scopul nostru este de a furniza IMM-urilor o platformă pe care oricine o poate folosi pentru a crea site-uri web elegante care funcționează pe orice dispozitiv, în câteva minute.

Plătiți mai puțin pentru mai mult

Jumătate din prețul altor instrumente de construire a site-urilor web, dar primiți toate beneficiile și funcțiile mai bune.