Fii găsit online cu
XOVI NOW

Cuvinte cheie

O bază de date de peste 100M de cuvinte cheie pentru cercetare și inspirație

 • Obțineți date cuprinzătoare despre cuvinte cheie
 • Aflați pentru ce cuvinte cheie se clasifică site-ul dvs.
 • Identificați cuvinte cheie promițătoare pentru o trafic mai bun
 • Analizați cuvintele cheie și clasificările concurenței
 • Comparați piețele internaționale
 • Profitați de o bază de date de peste 100M de cuvinte cheie

Consultant

Primirea, gestionarea și rezolvarea sarcinilor pentru îmbunătățirea site-ului dvs.

 • Manager de sarcini de tip Kanban
 • Sarcini personalizate și prioritizate
 • Instrucțiuni detaliate și informații suplimentare
 • Nu este necesară cunoașterea expertă
 • Actualizat săptămânal

Urmăritor de Rang

Monitorizați clasificările dvs. și ale concurenților

 • Urmăriți clasificările esențiale săptămânal sau zilnic
 • Clasificări locale pentru afacerile tradiționale
 • Clasificări internaționale pentru companiile globale
 • Păstrați un ochi pe concurența dvs.
 • Urmăriți clasificările cuvintelor cheie sau ale paginilor dedicate

Audit de Site

Verificați fundația tehnică a site-ului dvs.

 • Audituri automate săptămânale ale site-ului
 • Verificare tehnică a site-ului
 • Rezultate prioritizate
 • Arată îmbunătățiri
 • Rezultate traduse în sarcini de consilier

Optimizator de Text

Îmbunătățiți-vă clasificările cu optimizarea conținutului bazată pe date

 • Comparați textul dvs. cu primele 10 rezultate de pe Amazon™ și Google™
 • Creșteți calitatea conținutului într-un mod ghidat
 • Adăugați, măriți sau reduceți cuvintele cheie conform instrucțiunilor

Evaluare Comparativă

Analizați concurenții, comparați performanțele și îmbunătățiți-vă SEO-ul

 • Descoperiți domenii care împărtășesc clasificări pentru aceleași cuvinte cheie
 • Identificați liderul din nișa dvs.
 • Comparați clasificările cuvintelor cheie ale a două sau mai multe domenii
 • Urmăriți și comparați clasificările concurenței pentru cuvinte cheie importante
 • Urmăriți și comparați scorurile de vizibilitate

Freelanceri

XOVI NOW a fost conceput pentru a oferi valoare imediată site-ului dvs. personal sau site-urilor clienților dvs., de la un audit inițial al site-ului prin recomandări pentru a vă îmbunătăți rezultatele motoarelor de căutare.

Întreprinderi Mici și Mijlocii

Nu trebuie să fii un expert în SEO pentru a-ți îmbunătăți clasificările Google ale afacerii. XOVI NOW va identifica cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea dvs. în timp ce va ține sub observație performanța concurenței.

Opțiuni de tarif flexibile cu
Garanția de Returnare a Banilor de 30 de Zile
Proiecte
Conturi cu acces complet
Conturi doar de citire
Comparare concurenți
Competitori pe proiect
Cercetare cuvinte cheie
Urmărirea clasificărilor
Explorarea cuvintelor cheie
Verificarea cuvintelor cheie
Auditul site-ului
Pagini pentru crawl
Consilier SEO
Optimizer de text SEO
XOVI NOW Starter
€ 13.68/lună
1 Proiecte
1 Conturi cu acces complet
0 Conturi doar de citire
Comparare concurenți
2 Competitori pe proiect
Cercetare cuvinte cheie
Urmărirea clasificărilor
500 Explorarea cuvintelor cheie
Weekly Verificarea cuvintelor cheie
Auditul site-ului
500 per project Pagini pentru crawl
Consilier SEO
Optimizer de text SEO
XOVI NOW Professional
€ 56.54/lună
5 Proiecte
2 Conturi cu acces complet
1 Conturi doar de citire
Comparare concurenți
3 Competitori pe proiect
Cercetare cuvinte cheie
Urmărirea clasificărilor
2500 Explorarea cuvintelor cheie
Up to Daily Verificarea cuvintelor cheie
Auditul site-ului
10k per project Pagini pentru crawl
Consilier SEO
Optimizer de text SEO

Întrebări frecvente

SEO este un acronim pentru Optimizare pentru Motoarele de Căutare. Este o strategie esențială de marketing online dedicată atragerii clienților potențiali pe site-ul tău. Obiectivul său este de a optimiza un site pentru a obține poziții de top pentru cuvintele cheie selectate pe motoarele de căutare. Acest obiectiv se realizează prin aplicarea strategică a măsurilor pentru îmbunătățirea configurării tehnice a site-ului și conținutului acestuia și obținerea de linkuri din alte domenii.

SEO este împărțit în trei categorii generale:

 1. Cuvinte cheie și clasamente
 2. SEO pe pagină
 3. SEO în afara paginii

Specialiștii SEO aplică măsuri pentru a îndeplini factorii de clasare ai motoarelor de căutare pentru fiecare categorie. Motoarele de căutare folosesc factorii de clasare pentru a determina poziția în care listează un site în rezultatele căutării.

În fiecare zi, milioane de persoane folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații sau servicii din toate aspectele vieții: rețete, ghiduri, produse, zboruri, navigație, tichete, divertisment și multe altele. Majoritatea persoanelor navighează pe web folosind motoarele de căutare pentru a găsi răspunsuri la întrebările lor și soluții la provocările lor.

Un studiu arată că 68% din traficul web provine de la motoarele de căutare. 53% din acest trafic își are originea în căutarea organică — rezultatele căutării care nu sunt anunțuri (căutare plătită) și pot fi îmbunătățite prin SEO.

În alte cuvinte, căutarea organică (SEO) și căutarea plătită (SEA, anunțuri în rezultatele căutării) constituie cea mai mare parte a traficului pe web.

Chiar și locurile unde mergem offline sunt influențate semnificativ de motoarele de căutare: folosim Google și Apple Maps și rezultatele căutării locale pentru a găsi locuri și servicii din apropiere, cum ar fi frizerii, supermarketuri, restaurante și medici. Ne alegem destinația în funcție de recenziile online. Și le instruim pe serviciile bazate pe motoare de căutare să ne ghideze acolo, fie cu mașina, transportul public sau pe jos.

Acum, imaginează-ți dacă afacerea, produsele și serviciile tale nu sunt listate în rezultatele căutării. Imaginează-ți că oamenii nu te pot găsi online pentru a cumpăra produsele tale sau pentru a găsi drumul către afacerea ta fizică. În schimb, cel mai probabil vor alege competiția ta.

Cu ajutorul SEO, utilizatorii pot găsi afacerea, produsele și serviciile tale online — și le pot cumpăra. Așa cum am menționat, asta înseamnă că oamenii te pot găsi online și mult mai ușor offline, de asemenea.

SEO maximizează șansele tale de a fi listat în poziții de top pentru cuvintele cheie cruciale pentru afacerea ta. Cu cât poziția ta este mai bună, cu atât mai mulți oameni vor găsi drumul către site-ul tău — de preferință pe prima pagină (sau în top zece) a rezultatelor căutării.

De ce Pagina Unu?

Bună întrebare. Studiile au arătat că 31.7% dintre utilizatori fac clic pe primul rezultat organic al căutării (poziția unu); un procent impresionant de 75.1% din toate clicurile merg către primele trei rezultate ale căutării. După aceea, numărul de clicuri scade rapid cu fiecare poziție următoare.

Acest comportament arată că utilizatorii rar se uită la pagina doi sau la rezultatele inferioare, cu atât mai puțin să facă clic pe ele.

De aceea, afacerile trebuie să fie prezente pe prima pagină a rezultatelor căutării, cel puțin pentru cuvintele cheie relevante.

Pe scurt: este crucial pentru freelanceri și proprietarii de afaceri să

 1. Dețină un site web sau orice fel de prezență online, chiar dacă oferă produsele sau serviciile lor offline
 2. Aplice SEO pentru a se asigura că se clasează pe pagina unu pentru cuvintele cheie relevante

Cuvânt cheie este un termen tehnic pentru interogările de căutare (cuvinte, fraze, propoziții și întrebări). Cu ajutorul lor, utilizatorii găsesc conținut care răspunde întrebărilor lor și oferă soluții. Pe scurt, un cuvânt cheie este legătura între utilizatori și site-ul tău. Motoarele de căutare compară cuvintele cheie cu site-urile, căutând conținutul cu cea mai mare relevanță.

O parte importantă a SEO constă în identificarea cuvintelor cheie care au potențialul de a atrage trafic relevant pe site-ul tău — cu alte cuvinte, aducând clienți potențiali. Pentru a face asta, trebuie să identifici termenii de căutare (sau cuvintele cheie) pe care oamenii îi folosesc când caută oferte ca ale tale. Acest proces se numește cercetare a cuvintelor cheie. Ideal, cercetarea cuvintelor cheie îți oferă o listă de cuvinte cheie care acoperă interogările de căutare pe întregul parcurs al cliențului.

Deci știm că relevanța este un factor crucial pentru o poziție de top în rezultatele căutării. Pentru a crea conținut relevant, vrei să te ocupi de subiectele și întrebările în jurul unui cuvânt cheie pe o subpagină individuală sau URL. Apoi, asigură-te că cuvântul tău cheie apare în locuri cruciale pe pagina ta.

Să spunem că ești în afacerea cu înghețată. Unul dintre cuvintele tale cheie este sandwich cu înghețată s'mores. Acum te concentrezi pe tot ceea ce are legătură cu un sandwich cu înghețată s'mores.

Ceea ce vrei să faci este să creezi o pagină de rețetă pentru un sandwich cu înghețată s'mores unde utilizatorii găsesc o rețetă ușor de urmat, imagini sau videoclipuri și răspunsuri la întrebările pe care le-ar putea avea. Sandwich cu înghețată s'mores este cuvântul tău cheie de focalizare care ar trebui să apară în URL-ul paginii tale, titlu, antete și multe altele.

Oferind o pagină dedicată și optimizată pentru cuvântul cheie, faci ușor pentru motoarele de căutare — și pentru utilizatori, de asemenea — să determine despre ce este vorba pe pagina ta. Astfel, o pot lista în poziții bune în rezultatele căutării legate.

În primul rând, verifică tabloul consilierului făcând clic pe Consilier în bara de navigație de sus. Este un tablou Kanban care te ajută să îți organizezi sarcinile după statut. Sarcinile tale sunt codificate color după importanță:

 • Rosu: Mare. Rezolvă cât mai curând posibil.
 • Galben: Mediu. Ocupă-te de acestea în curând.
 • Albastru: Scăzut. Ține-le în minte și rezolvă-le când poți.

Poți să tragi și să lași pe măsură ce finalizezi sarcinile, să atribui sarcini altor utilizatori (în funcție de planul tău) și să filtrezi după responsabil.

Așa cum am menționat mai sus, sarcinile sunt un amestec de măsuri SEO de bază standard și probleme găsite în auditurile automate săptămânale ale site-ului tău.

Ține minte că ai nevoie de un Proiect pentru ca funcția Consilier să funcționeze. De asemenea, majoritatea sarcinilor Consilierului sunt adaptate site-ului unui Proiect (de obicei al tău sau al clientului tău). Dacă gestionezi mai mult de un site, va trebui să creezi un Proiect suplimentar pentru fiecare dintre ele.

Pentru a adăuga sau a comuta la un alt proiect, fă clic pe meniul Proiecte din bara de navigație de sus. În funcție de planul tău, s-ar putea să fie nevoie să îl upgradezi pentru a adăuga un alt Proiect.

Pentru a atribui o sarcină altor utilizatori, vei avea nevoie de un plan care permite utilizatori suplimentari. Dacă planul tău include utilizatori suplimentari, vei găsi meniul Responsabil în Consilierul tău și sarcini. Alege pur și simplu un utilizator căruia să-i atribui o sarcină sau filtrează Consilierul după. Pentru a adăuga un utilizator nou, fă clic pe avatarul profilului tău și apoi fă clic pe Utilizatori. Dacă planul tău nu include utilizatori suplimentari, nu vei vedea meniul Responsabil în Consilierul tău sau sarcini. Upgradează-ți planul pentru a adăuga utilizatori.

Există două motive pentru care ai putea vedea sarcini pe care le-ai rezolvat deja sau le-ai acoperit. Așa cum am menționat mai sus, sarcinile sunt un amestec de măsuri SEO de bază și probleme găsite în auditurile automate săptămânale ale site-ului tău.

În primul rând, sarcinile care acoperă măsurile SEO de bază sunt la fel pentru toată lumea și nu sunt adaptate site-ului tău sau afacerii tale. De exemplu, nu știm dacă ai creat un cont Google pentru afacerea ta și ai configurat Consola de căutare sau dacă ai instalat pluginuri SEO. Dacă deja ai făcut-o — bravo! Pur și simplu marchează acele sarcini ca Finalizate.

Al doilea motiv este că Consilierul este actualizat automat pe baza rezultatelor auditurilor automate săptămânale ale Site-ului. Cu alte cuvinte, dacă un Audit al Site-ului identifică orice probleme legate de o sarcină pe care ai completat-o în trecut, aceasta va fi actualizată automat și va apărea în secțiunea Deschisă.

Poate te-ai oprit deja să te gândești, „Așteaptă, dar nu mă interesează vizibilitatea mea pentru cuvintele cheie care nu au legătură cu afacerea mea.” Și ai dreptate. Deși Vizibilitatea este un scor excelent pentru a obține o idee despre performanța ta generală și pentru a compara site-urile în general, nu este adaptat setului tău specific de cuvinte cheie.

De aceea oferim Vizibilitatea Proiectului. Această metrică este calculată în același mod ca Vizibilitatea, dar în loc de a folosi 500.000 de cuvinte cheie interindustriale, Vizibilitatea Proiectului se bazează exclusiv pe cuvintele cheie din Trackerul tău de Rank.

Cu alte cuvinte, Vizibilitatea Proiectului este un scor de vizibilitate personalizat pentru setul unic de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.

Vei găsi Vizibilitatea Proiectului aici: Proiecte → Tracker de Rank → Vizibilitate.

După cum probabil știi deja, poți de asemenea să urmărești clasările concurenților tăi în Trackerul tău de Rank. Astfel, vei obține Vizibilitatea Proiectului și pentru ei, permițând o comparație mult mai realistă. Deci, chiar dacă au un portofoliu de produse sau servicii ușor diferit, Vizibilitatea Proiectului ține cont exclusiv de cuvintele cheie pe care le împărtășești de fapt.

Folosește scorul tău de Vizibilitate ca un indicator al performanței tale generale SEO, al problemelor și al potențialului de optimizare.

1. Obține o idee despre performanța ta generală SEO

Poți urmări clasările pentru cuvinte cheie individuale și știi pe ce poziție te clasezi. Este un lucru important de făcut. Cu toate acestea, urmărirea clasării nu îți oferă o perspectivă de ansamblu asupra îmbunătățirii generale a clasărilor tale — dar Vizibilitatea o face. Când măsurile tale SEO sunt eficace și clasările se îmbunătățesc, la fel se întâmplă și cu scorul tău de Vizibilitate.

2. Diagnostichează problemele SEO

O scădere bruscă în Vizibilitatea ta indică probleme în performanța ta SEO. Folosește Vizibilitatea ca o alertă. Dacă scade semnificativ, începe să cauți ce s-a întâmplat. Iată o listă de motive comune:

 • Ai fost lovit de o Penalizare Google. Verifică Consola de căutare pentru notificări. Asigură-te că urmezi Ghidurile pentru Webmasteri Google.
 • Există ramificații de la o schimbare recentă în algoritmul Google. Informează-te despre recentele Actualizări Google și ce implică acestea.
 • Concurenții tăi și-au optimizat site-urile web și conținutul, iar acum te depășesc. Compară (istoricul) Vizibilitatea lor cu a ta. Folosește Mașina Timpului pentru a compara cum s-a schimbat conținutul lor.
 • Ai relansat site-ul tău fără a ține cont de SEO. De exemplu, verifică robots.txt și .htaccess pentru pagini accidental blocate, coduri de stare 404 crescute, redirecționări 301 defectuoase și linkuri interne.

  Ai schimbat conținutul tău într-un mod care nu a ajutat clasările tale. Ia în considerare inversarea schimbărilor.

  Site-ul tău are probleme tehnice. Rulează un Audit al Site-ului sau verifică Consilierul tău pentru sarcini tehnice deschise. Verifică backendul pentru pluginuri învechite, recent actualizate sau incompatibile care pot provoca haos.

  Problemele de hosting sunt cauza. Informează-te dacă gazda ta a făcut schimbări recente, a fost hackuită, și-a mutat serverele sau a întâmpinat dificultăți tehnice. Vezi dacă serverul tău are probleme.

Ține minte că această listă nu este exhaustivă. Unul sau mai multe dintre aceste motive pot aplica simultan, sau ar putea fi alte motive în totalitate.

3. Compararea cu concurenții

Vizibilitatea este o metrică excelentă pentru o comparație rapidă a două sau mai multe site-uri. Verifică Vizibilitatea ta în raport cu a lor. Cine depășește pe cine? A depășit un concurent în trecut sau invers? Cine conduce domeniul și cât de mare este decalajul între tine și cel mai aprig concurent? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să dezvolți o strategie SEO pentru a ieși (și a rămâne) în fruntea nișei tale.

4. Urmărește dezvoltarea Vizibilității de-a lungul timpului cu date istorice

Vrei să știi cum s-a descurcat un site de-a lungul timpului? Oferim date istorice care merg înapoi până în 2009, libere de fluctuațiile sezoniere. Astfel, poți urmări și compara Vizibilitatea istorică și să vezi dezvoltarea lor pe perioade lungi de timp.

Răspuns scurt: Nu face din îmbunătățirea Vizibilității un obiectiv în strategia ta SEO.

Răspuns lung: Vizibilitatea reflectă calitatea clasărilor tale într-o singură metrică; nu va duce la clasări mai bune. Fă-ți obiectivul să îmbunătățești clasările pentru cuvintele cheie relevante pe care clienții potențiali le folosesc de fapt pentru a găsi produse și servicii ca ale tale. Îmbunătățirea clasărilor tale va îmbunătăți și Vizibilitatea, de asemenea. Dar clasările tale sunt cele care contează cu adevărat.

Ca regulă generală, scorul tău de Vizibilitate va fi mai mare dacă

 • URL-urile domeniului tău se clasează în poziții bune
 • Ai un număr mare de URL-uri indexate cu clasări bune
 • Te clasezi bine pentru cuvinte cheie cu un volum mare de căutare