Protejați site-ul dvs. cu backup-uri automate zilnice

Obțineți protecție împotriva virușilor, hackerilor și chiar a propriului dvs. cod care ar putea să vă distrugă site-ul, cu Backupul Site-ului Web CodeGuard.

code guard icon
code guard icon

La fiecare 0,65 secunde, o pagină web nouă este infectată cu malware.

Protejați-vă site-ul împotriva pierderii și coruperii datelor, precum și împotriva amenințărilor de la viruși, hackeri și malware cu Backupurile automate zilnice ale Site-ului Web de la CodeGuard.

Cu Backupul Site-ului Web CodeGuard, site-ul dvs. este salvat zilnic și, în caz de dezastru, puteți restaura site-ul la un punct anterior în timp printr-un simplu clic pe un buton.

  • Backupuri automate zilnice
  • Mașinărie a timpului pentru site-uri web
  • Actualizări automate ale modulelor WordPress
  • Monitorizare Alertă Schimbare Fișier
  • Detectare și restaurare malware

Alegeți Planul de Backup

--

Backup-uri Zilnice Automate ale Site-ului

Securizați-vă site-ul cu backup-uri automate zilnice stocate offsite cu redundanță încorporată.

Fișiere și Baze de Date Nelimitate

Backup pentru un număr nelimitat de fișiere și baze de date - sunteți restricționat doar de spațiul de stocare pe care-l utilizați.

Restaurări cu Un Singur Click

Un proces simplu de restaurare face ușoară revenirea la o versiune anterioară a unui fișier sau a întregului site.

Monitorizare Malware

Stați liniștit știind că CodeGuard verifică cu diligență site-ul pentru modificări în fiecare zi.

Actualizări Automate WordPress

Actualizați automat WordPress și modulele sale pentru a-l menține în siguranță, cu recuperare automată în caz de probleme.

Monitorizare Schimbare Fișier

Primiți notificări prin email ori de câte ori ceva se schimbă în codul sursă al site-ului.

Stadierea Restaurărilor

Testați rapid orice site backup-uit cu o stadiere simplă și automatizată înainte de restaurare.

Backup pentru Email

Obțineți protecție pentru emailurile dvs. de asemenea, ele fiind backup-uite ca parte a fișierelor site-ului dvs.

Automatizare Completă

Configurare completă fără intervenție umană și backup-uri continue cu notificări automate în cazul în care apar probleme.

Întrebări Frecvente
CodeGuard este un serviciu complet automatizat de backup pentru site-uri web care vă oferă protecție completă împotriva pierderii de date și a malware-ului.
CodeGuard oferă o soluție de backup independentă offsite pentru site-ul dvs., împreună cu monitorizare zilnică pentru a vă asigura că site-ul dvs. este online și fără malware.
CodeGuard face zilnic instantanee automate ale site-ului dvs. Utilizând aceste instantanee, puteți restaura întregul site sau un fișier specific la o versiune anterioară în orice moment.
Trecerea la alte planuri este ușoară! Puteți face upgrade și crește capacitatea de stocare a discului în doar câteva clicuri simple prin intermediul zonei clienților noștri.
Backup-urile sunt stocate pe Amazon Web Services Simple Storage System, care oferă o rezistență și redundanță de vârf pentru backup-urile dvs.
Da, backup-urile sunt stocate criptate folosind Standardul de Criptare AES-256.
Da, backup-urile pentru bazele de date sunt de asemenea suportate. Backup-urile de baze de date sunt suportate pentru bazele de date MySQL și MSSQL.
CodeGuard poate monitoriza și vă poate notifica prin email atunci când site-ul dvs. suferă modificări, pentru a vă alerta asupra noilor amenințări și malware.
Cu instantaneele zilnice ale CodeGuard, dacă site-ul dvs. este atacat, puteți restaura la o versiune anterioară neinfectată în orice moment.
code guard icon