Filtrarea emailurilor de intrare

Eliminați spamul și virușii din emailuri înainte de a ajunge vreodată la rețeaua dvs.

Protejați rețeaua

De La € 2.99 EUR/lună/domeniu
Află mai mult Cumpără

Filtrarea emailurilor de ieșire

Preveniți spamul și virușii să părăsească vreodată rețeaua dvs. fără să știți

Protejați reputația

De La € 2.99 EUR/lună/domeniu
Află mai mult Cumpără

Arhivarea emailurilor

Nu pierdeți niciodată un email și asigurați integritatea datelor email pentru conformitatea legală

Backup și conformitate

De La € 68.99 EUR/an/domeniu
Află mai mult Cumpără
Realizat de către:

Blocați aproape 100% din viruși, malware și spam înainte de a ajunge vreodată în cutia dvs. de intrare

Filtrarea emailurilor de intrare vă oferă toate aceste beneficii...

Protecție completă a Inboxului la prețuri competitive
Filtrare extrem de precisă
Configurare ușoară
Creșterea continuității și redundanței emailurilor primite
Diverse opțiuni de raportare
Interfață prietenoasă pentru a vă menține în control total asupra emailurilor dvs.
Creșterea productivității angajaților
Compatibil cu orice server de email

De ce să alegeți Filtrarea SpamExperts pentru intrare?

Filtrarea emailurilor de intrare filtrează toate emailurile primite și elimină spamul și virușii înainte ca aceste amenințări să ajungă la rețeaua dvs. la o rată de acuratețe de aproape 100%. Panoul de control extensiv vă permite să rămâneți în control total. În plus, în cazul în care serverul dvs. de email este inactiv, emailul dvs. va fi pus în coadă. Emailul pus în coadă poate fi accesat, citit și răspuns prin intermediul interfeței web, adăugându-se astfel la continuitatea emailurilor primite!

De ce aveți nevoie de un filtru de intrare profesional?

Nu vă expuneți riscurilor amenințărilor rețelei IT. Dacă Inboxul dvs. este aglomerat cu e-mailuri nesolicitate în fiecare zi, atunci acesta este un semn că aveți nevoie de o soluție profesională de filtrare pentru intrare. Obțineți protecție completă pentru Inboxul dvs. și spuneți adio spamului, virușilor și amenințărilor malware!

Cum funcționează

Odată ce domeniul dvs. este (automat) implementat în Filtrul pentru Intrare și filtrarea este activată, emailul va trece prin norul de filtrare SpamExperts. Emailurile primite sunt analizate și scanate în mod securizat în timp real. Nu sunt necesare instruiri sau configurări, iar totul funcționează imediat. Orice mesaj detectat ca spam este mutat în carantină, în timp ce cele non-spam sunt trimise către serverul dvs. de email. Carantina poate fi monitorizată în panoul de control prietenos, prin rapoarte prin email sau chiar direct în clientul dvs. de email! Nu mai pierdeți timpul ocupându-vă cu spamul, concentrați-vă energia pe sarcinile de afaceri, în timp ce rămâneți în control total.

Filtrarea emailurilor de ieșire vă oferă toate aceste beneficii...

Nu mai fiți listat în listele negre
Protejați reputația brandului și a sistemelor dvs. IT
Evitați costurile asociate scoaterii din listele negre
Creșterea continuității și livrării emailurilor trimise
Îmbunătățiți productivitatea angajaților
Îmbunătățiți gestionarea abuzului

Ce este filtrarea de ieșire?

Filtrarea emailurilor de ieșire este vitală pentru protejarea reputației infrastructurii dvs. IT și asigurarea faptului că toate emailurile dvs. de ieșire ajung în siguranță acolo unde trebuie. Această soluție profesională va bloca spamul și virușii din a părăsi rețeaua dvs. și va preveni ca IP-urile dvs. să fie listate vreodată în listele negre. În plus, filtrul de ieșire SpamExperts vă oferă raportare și instrumente pentru a detecta conturile compromise și pentru a bloca utilizatorii care trimit spam.

De ce ai nevoie de asta?

A trimis vreodată rețeaua dvs. emailuri de spam fără să știți? Datorită vulnerabilităților rețelei, aproape orice dispozitiv poate fi compromis pentru a transmite SMTP de ieșire, permițând trimiterii de spam sau malware din rețeaua dvs. fără ca voi să știți! Prin urmare, este crucial să investiți într-o soluție profesională de Filtrare de Ieșire. Mențineți reputația bună a companiei dvs., opriți spamul să părăsească rețeaua dvs. și preveniți listarea în listele negre astfel încât emailul dvs. să ajungă întotdeauna unde trebuie să meargă.

Arhivarea emailurilor vă oferă toate aceste beneficii...

Include Filtrarea emailurilor de intrare și de ieșire!
Nu mai pierdeți niciodată un email!
Realizați conformitatea legală
Îmbunătățiți performanța sistemului IT
Gestionare ușoară a protecției datelor
Continuitate adăugată a emailului, suport pentru jurnalizare și redelivery ușor
Arhivă compactă, criptată și securizată

Arhivarea emailurilor

Arhivarea emailurilor conservă și protejează toate mesajele de email primite și trimise pentru acces ulterior. Este o modalitate excelentă de a recupera emailuri pierdute sau șterse accidental, de a accelera răspunsul la audit, de a securiza emailurile și atașamentele de proprietate intelectuală, precum și pentru scopuri de „eDiscovery” în caz de litigiu.

De ce ai nevoie de asta?

Căutați disperat un email important de anul trecut, dar nu reușiți să-l găsiți și riscați o amendă sau pierderea unei afaceri importante ca rezultat al acestui lucru? Preveniți acest lucru cu o soluție profesională de Arhivare Email. Arhivarea emailurilor este un instrument critic pentru a păstra o copie de rezervă sigură a tuturor emailurilor și pentru a fi în conformitate cu legea.

În același timp, deoarece schimburile de emailuri au putere judecătorească și sunt legal obligatorii, conformitatea emailului a devenit o preocupare extrem de importantă pentru organizații. Prin urmare, este obligatoriu în anumite industrii să păstrați o copie de rezervă sigură a tuturor mesajelor de email și să fiți în conformitate cu legea.

Înregistrați-vă și începeți

Alegeți produsulOpțiuni suplimentare€ 2.99 EUR/lună € 68.99 EUR/an € 2.99 EUR/lună € 68.99 EUR/an € 5.98 EUR/lună € 10.47 EUR/lună


Întrebări frecvente

Cum funcționează?

Emailul este direcționat prin serverele inteligente de auto-învățare SpamExperts care vor detecta și bloca spamul înainte ca acesta să vă ajungă vreodată.


Cât de precisă este filtrarea?

Datorită procesării a milioane de emailuri în fiecare zi, filtrele noastre de email au o rată de aproape 100% de acuratețe, lider în industrie.

Pot recupera mesajele care sunt blocate?

Da, un panou de control cuprinzător cu căutare în jurnal, carantină și multe alte instrumente vă permite să verificați statusul oricărui email care a trecut prin sistem.


Cât durează configurarea?

Configurarea este rapidă, automatizată și va fi operațională protejându-vă emailurile în câteva minute.

Ce este Arhivarea Emailului?

Emailul este atât de important în zilele noastre, iar cu arhivarea, emailul este stocat în siguranță, oferindu-vă încredere și liniște suplimentară.


Cât de mult email pot stoca?

Arhivarea Emailului include 10GB de stocare a emailului compactat în mod implicit. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, pot fi adăugate licențe suplimentare de 10GB.